• -10%
  • Nové
Zfermentujte to! - Základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů
search
  • Zfermentujte to! - Základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů

Zfermentujte to! - Základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů

399,00 Kč
359,10 Kč E-shop cena -10%
S DPH
Počet
Jediný kus skladem

Fascinující fermentace Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní kurz kvašení vám pomůže na cestě k trvanlivosti regionálního a sezonního ovoce, zeleniny a ořechů a k jejich úžasné chuti. Autorka Stefanie Horn vám v této knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. Tato kniha jde ale ještě dál a ukáže vám také, že startér můžete používat nekonečně dlouho, a dokonce také jak a k čemu chuťově intenzivní výsledné produkty můžete konzumovat. Kalendář vás přitom provede celým rokem. Zdraví, trvanlivost a kutilství – kvašení je čistá udržitelnost
(anotace z knizniklub.cz)
9788074334238

Parametry

Autor
S.Horn
Rok vydání
2025
Nakladatel
Víkend