• -10%
Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty
search
  • Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty

Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty

249,00 Kč
224,10 Kč E-shop cena -10%
S DPH
Počet
Jediný kus skladem

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
(anotace z knizniklub.cz)
9788075412393

Parametry

Autor
C.Bothe
Rok vydání
2021
Nakladatel
Vašut