Uvařte si více než 75 středozemských receptů, ve kterých zužitkujte vše, co je právě v sezóně — od těch
nejjednodušších jako bylinková ricotta, přes večeře pro pracovní týden jako zapečená směs uzeniny,
papriky a cibule z jedné pánve, až po dezerty jako restované fíky s tmavou čokoládou a mořskou solí.
Středomořská kuchyně představuje styl vaření, který oslavuje rozličné chutě spolu s pohodlným a
flexibilním přístupem. Recepty v ní obsažené jsou dost snadné na to, abyste si je připravili uprostřed
pracovního týdne, zároveň ale nebudou působit nemístně ani při víkendovém stolování s přáteli. Kromě
receptů vám kniha rovněž ukáže, jak má vypadat dobře zásobená spižírna pro zdravé vaření.
Začněte úvodem do středozemského stylu vaření a pokračujte přípravou receptů dle vlastního výběru. (anotace z knizniklub.cz)